понедельник, 25 ноября 2019 г.

Всесвітній День Дітей




20 листопада - Всесвітній День дітей! І з нагоди цього чудового свята в Перечинському районному будинку культури пройшов майстер-клас із виготовлення ляльок мотанок.
Директор районного будинку культури Тетяна Кречко  познайомила діток із історією цієї ляльки та цікавими історичними фактами, а саме: коли з'явились мотанки, для чого, з чого, коли і хто їх виготовляв, яку особливу енергетику мають такі вироби, чим їх наповнювати та з яким настроєм їх виконувати.

Дітки були дуже зацікавлені історією, уважно слухали та з інтересом приступили до роботи.
І, як виявилось, це кропіткий процес, який потребував від дітей максимальної сконцентрованості, старанності і відповідальності. І вони справилися із цим завданням дуже добре. Серйозність, бажання максимально все виконувати самим, безліч запитань - сьогодні вражали. Але саме вони допомогли всім зробити чудові і гарні лялечки.
Тож щиро вітаємо, всіх учасників МК із Всесвітнім Днем дитини. І щиро бажаємо їм щасливого та радісного дитинства, а його від сьогодні буде оберігати мотанка "Дзвіночок" , яку ми всі зробили саме для гарного настрою і веселощів у домі. І , звичайно, бажаємо багато творчості у житті. 
А ми , у свою чергу, будемо надалі сприяти творчому розвитку на цікавих заняттях.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Святковий концерт до Міжнародного жіночого дня

     Напередодні головного свята весни, 6 березня, у районному Будинку культури відбулися урочистості до Міжнародного жіночого дня 8 Берез...