понедельник, 11 ноября 2019 г.

Благодійна акція «Допомогти так легко»

  10 листопада, в Перечинському районному будинку культури, пройшов благодійний концерт «Допомогти так легко», який мав на меті зібрати кошти для мешканки Перечина Мар‘яни Рогулич, яка потребує допомоги у лікуванні важкої хвороби.
    Організаторами заходу стали Перечинська міська рада, Районний будинок культури, Благодійний Фонд «Опіка» та наш земляк артист, автор і композитор Йосип Чуприк.
   Силами не байдужих людей вдалося зібрали близько 14.000 гривень. Наприкінці заходу кошти було передано сину пані Мар’яни Роману Рогуличу.
Головний «месендж», який лунав зі сцени, це і назва акції і її гасло водночас : «Допомогти так легко». Адже кожна наша гривня може врятувати життя людині. Згуртуватися, коли біда, подарувати невелику частинку свого сімейного бюджету та добре слово підтримки – це найменше, що кожен із нас може зробити, для людини, яка знаходиться у відчаї через випробування тяжкою хворобою.
Хотілося б започаткувати такі концерти, і проводити їх хоча б один раз на місяць, для того, аби допомагати хворим людям, адже їх у нашому місті, нажаль, є дуже багато.
       Щира вдячність артистам - аматорам та професіоналам, які долучилися до концертної програми та всім хто прийняв активну участь у її проведенні!

       Робіть добро, долучайтеся до таких ініціатив та беріть в них участь, адже біда не обирає, вона просто приходить.
Але варто пам'ятати… насправді ДОПОМОГТИ ТАК ЛЕГКО !














Комментариев нет:

Отправить комментарий

Святковий концерт до Міжнародного жіночого дня

     Напередодні головного свята весни, 6 березня, у районному Будинку культури відбулися урочистості до Міжнародного жіночого дня 8 Берез...