понедельник, 27 января 2020 г.

Ярмарок з Миколайчиками



18 грудня у дворику Перечинського краєзнавчого музею о 14:00, в рамках «Ярмарку з Миколайчиком», працівниками Перечинського районного будинку культури було проведено сюжетно - ігрову програму «Модниця Зима».

Діток із конкурсами та іграми привітали в ролях Модниця Зима (Оксана Гуляш) та Дизайнер Шпилька (Тетяна Кречко). Піснею «Ой, хто хто Миколая любить» всіх присутніх привітав народний аматорський фольклорний колектив «Цімборки», кер. Г. Мучичка, вокалістка КЗ «Центр культури і дозвілля» Перечинської міської ради Діана Лялько та юна солістка РБК Олеся Андрушек. Ну, і звичайно парад багаточисельних Миколайчиків дуже потішив діток своєю присутністю на святі. Діти залюбки танцювали хоровод та приймали в дарунок смачні цукерки.
А вже пізніше, після ігор,танців і забав, о 16:00, у центрі міста, до діток завітав Миколай (Микола Годований), який подарував їм вітання з прийдешнім Новим Роком та солодкі подарунки.
 Фото з сайту Перечинської міською ради.













Комментариев нет:

Отправить комментарий

Святковий концерт до Міжнародного жіночого дня

     Напередодні головного свята весни, 6 березня, у районному Будинку культури відбулися урочистості до Міжнародного жіночого дня 8 Берез...