понедельник, 27 января 2020 г.

День Волонтера та Збройних Сил України


        5 грудня Україна відзначає День Волонтера, а 6 грудня - День збройних сил України.
Саме із цієї нагоди, в Перечинському РБК відбулись урочистості та святковий концерт. В ході програми ми намагалися зазирнути до сторінок історії та згадати про подвиги воїнів різних епох.
     Висловили свою вдячність ветеранам Української армії, військослужбовцям всіх рівнів, а також, героям АТО та волонтерам, які часто стають янголами-охоронцями для всіх хто потребує допомоги. Своїми піснями глядачів радували: Софія Буксар та Катерина Зелді, юні співачки, учениці Перечинської гімназії; Богдана Кулак, учениця Перечинської ДМШ; Анастасія Дьоміна учениця Тур‘я-Реметівської ДМШ.
      Проникливу пісню, на слова і музику Сергія Доценка «В чистім полі» подарувала глядачам і Тетяна Кречко, солістка та директор РБК.
    Чуттєву та пронизливу хореографічну композицію під назвою «Обійми Янгола» продемонстрували учні гімназії , під керівництвом Анастасії Вишняк.
Хороший настрій глядачам подарував також і ансамбль сопілкарів Тур‘я-Реметівської ДМШ, керівник Ольга Мицька.
    Свою вдячність та підтримку висловили голова Перечинської РДА Мар‘яна Ладомиряк та заступник Перечинської районної ради Петрішко Михайло.
    Ці свята, вкотре, знову і знову нагадують нам, яким тернистим і довгим шляхом ішла, та продовжує йти Україна до свого остаточного розквіту , і як багато випробувань випало на долю українців у боротьбі за свободу та незалежність.

    І ми глибоко переконані , що допоки є такі люди як волонтери та патріоти-силовики - майбутнє України у хороших руках!
Ми ще раз щиро вітаємо Всіх, та бажаємо віри у себе, хай в душі завжди цвіте весна і звучить музика щастя, а на українській землі панує мир.





       



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Святковий концерт до Міжнародного жіночого дня

     Напередодні головного свята весни, 6 березня, у районному Будинку культури відбулися урочистості до Міжнародного жіночого дня 8 Берез...